Leading Others

Leading Others

Zet de reis van zelfontdekking en leiderschap voort. Hoe neem ik mijn omgeving en/of team mee in de verandering? Hoe kan ik in een organisatie of team bijdragen aan de flow met positieve energie? Dit kan complex zijn omdat er binnen teams of organisatie veel verschillende belangen spelen. Voor iedereen kan een obstakel of uitdaging een andere waarde of lading hebben.  

In het succes van een team of organisatie heeft ieder individu een belangrijke bijdrage. Als Groeileider kun je zorgen voor verbinding en balans in belangen. Belangrijke steunpilaren hiervoor zijn zelfreflectie, aanwezigheid, onvoorwaardelijk intentie, respect, vertrouwen, het waarderen van de mening van een ander en doen wat je zegt. 

In Leading Others vergroot je je capaciteit om te leiden op basis van die waarden en zo je omgeving erin mee te nemen.


Leading Others begint met Leading Self!

In Leading Others leer je hoe je de slagkracht en energie van jezelf en anderen kunt vergroten. Hoe je met anderen kunt blijven groeien wanneer jouw organisatie of team voor grote uitdagingen en veranderingen staat. Aan de hand van eigen casuïstieken leer hoe je uitdagingen kunt kaderen met een constructieve houding, met een visie die jou inspireert en die de mensen om je heen uitnodigt mee te doen. Hierbij komt het vragen en ontvangen van hulp aan bod en besteden we aandacht aan coaching- en communicatievaardigheden. Je leert ook hoe je elke interactie kunt gebruiken als een kans je persoonlijke groei te bevorderen, zodat je echt anderen van dienst kunt zijn vanuit je wijsheid.

Terug naar alle producten