Leading Self

Leading Self

Om ons duurzaam te ontwikkelen in de snel veranderende wereld waarin wij leven is sterk en authentiek leiderschap van essentieel belang. Leiderschap in deze tijd vraagt om nieuwe vaardigheden. Om als mens en organisatie de brug te slaan naar een duurzame toekomst op de pilaren van individuele groei, verbinding en veranderkracht.  

Emotionele Intelligentie is één van de niet weg te denken vaardigheden bij effectief (en persoonlijk) leiderschap. Want door je empathie en zelfbewustzijn te verdiepen kun je als Groeileider vanuit die diepere laag jezelf en anderen authentiek en onvoorwaardelijk leiden. Op het World Economic Forum 2018 werd  emotionele Intelligentie genoemd als één van de vereiste top-skills van de moderne professional.


Iedereen is een Groeileider!

Een Groeileider is iedereen die bereid is zichzelf te ontdekken. Wanneer we op zelfontdekking uit zijn, zullen we continu leren en steeds nieuwe inzichten over onszelf krijgen, die ons helpen in onze ontwikkeling. Je stelt jezelf elke dag de vraag 'Hoe ben ik aan het groeien?'. Deze vraag wordt je leidraad en geeft je kracht om grote uitdagingen aan te gaan of ingrijpende veranderingen te doorstaan. 

Met Leading Self leer je je krokodillen (angsten en belemmerende overtuigingen) met compassie en respect te temmen en je uil (je wijsheid) vaker en sneller in te zetten. Je kunt de tools die je leert direct inzetten bij jezelf en bij je gesprekken.   


Terug naar alle producten