Teamcoaching

Teamcoaching

Wie verlangt niet om in een team te werken waar anderen ook bij willen horen. Om in een team te werken dat moeiteloos opereert, waar conflicten worden uitgesproken, ruimte is voor groei, eigen inbreng en waarin naar elkaar wordt geluisterd en van elkaar wordt geleerd.

Je leert gebruik te maken van eenvoudige, uitdagende en inspirerende tools die de samenwerkingen verbeteren. Je leert hoe je met minder energie en meer plezier een beter en duurzamer resultaat kunt neerzetten. 

We zeggen duurzaam omdat we met bewezen wetenschappelijke tools en theorieën werken die gemakkelijk te integreren zijn in de dagelijkse praktijk. Ook hebben wij bij onszelf en bij anderen gemerkt dat als je eenmaal begrijpt en voelt dat Groei-leiderschap leidt tot meer bezieling, plezier en resultaat in het werk, je je daarin wilt blijven ontwikkelen.

Teamcoaching is maatwerk

Hoe ziet teamcoaching eruit? Afhankelijk van de vraag kan teamcoaching bestaan uit een intensieve anderhalve dag buitenshuis, een langer traject of, zoals we regelmatig voor managementteams organiseren, meerdere keren per jaar een teamdag waarbij de samenwerking en het echte, eerlijke gesprek centraal staat.

Geïnteresseerd? We werken altijd vanuit de vraag van de klant en daarom beginnen wij met een vrijblijvende intake om kennis te maken en de wensen te inventariseren.  Dus als je wilt onderzoeken of onze teamcoaching ook iets voor jouw team is, maak dan een afspraak met ons.

Terug naar alle producten