Nieuw ‘Boost je Veerkracht NU!’ Coaching

Nieuw ‘Boost je Veerkracht NU!’ Coaching

Waarom heb je NU veerkracht nodig? 

Hoe zou het voor je zijn als je steeds kunt bewegen naar wat belangrijk voor je is? Dat je de veerkracht, lef en het reflectievermogen hebt om keuzes te maken die bij je passen.

Veerkracht is het vermogen om je aan te passen aan stress en tegenslag. Je 'veert' als het ware terug. Uit onderzoek blijkt dat als je een hoge veerkracht hebt, je meer energie krijgt, je gelukkiger bent, en beter om kunt gaan met stress. Bovendien herken je eerder de klachten die naar een burn-out kunnen leiden en ben je in staat – met of zonder hulp – actie te ondernemen. Omgaan met veranderingen kan behoorlijk uitdagend zijn, want het betekent dat je uit je veilige zone moet komen en dat vinden de meesten van ons niet fijn. Het goede nieuws is dat als je eenmaal ziet dat persoonlijk groeien veel positiviteit en energie oplevert, je er geen genoeg van kunt krijgen en dan blijft je veerkracht op peil.  

 

Inzetten van je innerlijke kompas

We hebben allemaal een innerlijk kompas en als je daarop durf te varen, maak je de keuzes die bij jouw ambities passen. Hiervoor is nodig dat je je heel bewust bent van je waarden, gedachten en gevoelens. Het is ook belangrijk dat je je huidige boycottende acties en aannames benoemt waarom je niet bereikt wat je wilt bereiken. Om deze in kaart te brengen hebben we een ‘groeikompas’ ontwikkelt en die zetten wij in bij deze coaching. Dit groeikompas kun je ook gebruiken bij toekomstige uitdagingen in jouw leven

Is veerkracht coaching geschikt voor jou?

Ja, als één of meerdere zaken op jou van toepassing zijn

  • Je hebt lang op je tenen gelopen en je voelt je negatiever en emotioneler dan normaal
  • Je wilt een goede balans tussen werk en werkelijk ontspannen
  • Je staat voor een belangrijke keuze en blijft deze maar uitstellen
  • Je wilt bewust actie wilt ondernemen naar waar je echt naar toe wilt in je leven
  • Je vertrouwen in jezelf kan wel een oppepper gebruiken
  • Je wilt groeien in je (zelf)leiderschap

Je krijgt inzichten, maakt bewuster keuzes, komt in actie en bereikt waardevol resultaat voor jezelf, je team en je directe omgeving.

Online veerkrachtcoachtraject van 4 weken.

Elke week een gesprek van 1 uur en ter ondersteuning ontvang je wekelijks inspirerende teksten, reflectieopdrachten en uitdagingen. Je wordt begeleid door een ervaren coach met specialisatie vitaliteit en/of (persoonlijk)leiderschap

Vanaf € 695,-- inclusief waardevolle tools en exclusief 21% BTW

Terug naar alle producten