Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Growth Leaders Network B.V. met zorg samengesteld, echter voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet ten aller tijde worden ingestaan. De verstrekte informatie op deze internetsite kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.  

Growth Leaders Network B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Aan de met behulp van door de gebruiker verstrekte gegevens tot stand gekomen berekeningen, kunnen geen rechten worden ontleend.

Hoewel Growth Leaders Network B.V. alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is GLN niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Growth Leaders Network B.V. worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel  Growth Leaders Network B.V. uiterst zorgvuldig is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud, actualiteit, volledigheid, kwaliteit en het functioneren daarvan. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Growth Leaders Network worden onderhouden wordt afgewezen.

Wij, respectievelijk de rechthebbende, behouden alle rechten met betrekking tot de op deze site gepresenteerde informatie, daaronder begrepen, maar niet beperkt tot teksten, logo’s, handelsmerken, grafisch materiaal.

Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan informatie door te geven, te vermenigvuldigen of te verspreiden zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Growth Leaders Network B.V..

Door deze site te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken stemt u in met de hierboven beschreven voorwaarden en beperkingen.


Testimonial
  • "In dit eenvoudige maar transformerende boek vind je alles — echt — alles wat je nodig hebt voor het ingrijpendste proces in je leven: groeien als leider. Niet door jezelf te veranderen, maar veeleer door te ontdekken wie je aan het worden bent."

    Chris ErnstDirector Learning & Organization Effectiveness, Bill & Melinda Gates Foundation

  • "Tem de krokodil helpt mij en onze organisatie bij het ontwikkelen van een leercultuur waarin we onze prestaties blijven verbeteren. Zelfbewustzijn, zelfreflectie en elkaar helpen te groeien zijn een integraal onderdeel geworden van de manier waarop we werken."

    Bert van der HoekCEO De Friesland Zorgverzekeraar