Over ons

Wij zijn Growth Leaders Network

Wij zijn een community van leiders, coaches en trainers die samen het Growth Leaders Network vormen. Wij bieden werkzame groeimethodes aan, voor organisatie, teams en individuen, die je snel en eenvoudig kunt toepassen. 

Wij faciliteren zowel offline als online. Naast het bieden van online coaching, workshops en webinars, bieden wij ook volledig online programma's aan als 'Boost Jezelf' en een 'Game voor Teamontwikkeling'

Wij kunnen je daardoor flexibel van dienst zijn, afgestemd op jouw behoefte.


Nieuw! Veerkracht Coaching voor Jou!  

 Ga naar contact en plan een afspraak om kennis te maken. 

 

Op de schouders van grote en kleine reuzen

Groeileiders zien in elke situatie een gelegenheid om iets over zichzelf te ontdekken; een kans om een zinvolle bijdrage te leveren aan hun wereld en te excelleren in hun prestaties. Wanneer we ons toeleggen op groeileiderschap, zijn we bereid om op een eerlijke manier naar onze overtuigingen te kijken en te onderzoeken hoe we die vanuit een ander perspectief kunnen benaderen.  

Bij Growth Leaders Network hebben we het commitment naar onszelf en naar onze wereld om onszelf elke dag te bevragen op het waarheidsgehalte van onze overtuigingen. Hierbij staan we dankbaar op de schouders van grote groeileiders uit de geschiedenis, en van minder bekende leiders uit onze eigen omgeving, wiens wijze lessen wij omarmen. We combineren de lessen die we van anderen leren met onze eigen ervaringen en de moderne inzichten op het gebied van neurowetenschappen. Die krachtige combinatie helpt ons onze missie van dienstbaarheid aan een duurzame samenleving vorm te geven.

 


 

Nienke Nienke

Nienke

Facilitator

LinkedIn
Goska Goska

Goska

Facilitator

LinkedIn
Sandra Sandra

Sandra

Facilitator

LinkedIn
Sava Sava

Sava

Facilitator

LinkedIn
Mieke Mieke

Mieke

Facilitator

LinkedIn
Hylke Hylke

Hylke

Auteur Tem De Krokodil

LinkedIn
Andre Andre

Andre

Facilitator

LinkedIn

Tem je krokodil en bevrijd je uil

Er zijn zoveel situaties die ons doof kunnen maken voor onze interne fluisteringen. Hoge druk, een overvolle to-do lijst en de drang om onszelf te bewijzen kunnen ervoor zorgen dat we maar doorgaan, en onze interne uil – de tegenhanger van de krokodil – negeren. We laten ons vaak leiden door angst en door de verwachtingen van anderen. Dat hoeft niet, het kan ook anders.


In Tem de Krokodil leert Hylke Faber je onderscheid te maken tussen gedachten die voortkomen uit angst en wijze ingevingen. Hij laat zien in welke situaties je je laat leiden door je reptielenbrein, dat je onterecht wil beschermen in situaties waarin geen echt gevaar dreigt. Je reptielenbrein vervormt je kijk op de realiteit en is vaak een slechte adviseur. Tem de Krokodil leert je hoe je zelf je beste adviseur kunt worden.  


“Taming Your Crocodiles Practices” is het vervolg hierop en een persoonlijk hulpmiddel voor alle groeileiders die authenticiteit willen beheersen en zingeving willen vinden in hun dagelijkse groei.


Testimonial
  • "Tem de krokodil helpt mij en onze organisatie bij het ontwikkelen van een leercultuur waarin we onze prestaties blijven verbeteren. Zelfbewustzijn, zelfreflectie en elkaar helpen te groeien zijn een integraal onderdeel geworden van de manier waarop we werken."

    Bert van der HoekCEO De Friesland Zorgverzekeraar

  • "The course modules were simple to understand, yet incredibly profound in the way they enabled me to dig down to my core beliefs and fears, as well as helping me to see my offering to the world more clearly."

    Yvonne Higgins LeachPoet, Former Director of public relations for the Boeing Company